Over Ons

Ons verhaal

Na de opening van ons eerste restaurant in Haren hebben we besloten om nog een restaurant te openen in Groningen. Dit om ook de Groningers net buiten de grachten het genot van de Indiaase keuken aan te bieden.

zie gehele menukaart

Lunch / Diner

Sher-E-Bangla beschikt over een schitterende sfeervolle ruimte, waar u met een gezelschap kunt genieten van een heerlijke rustig lunch of diner.

Events

Sher-E-Bangla is de plek waar je heengaat om inspiratie op te doen, plannen te smeden en jezelf en anderen te motiveren. Waar je in alle rust en ruimte kunt lunchen en dineren maar ook een spetterend bedrijfsfeest kunt geven.

Catering

Sher-E-bangla is een plek waar je alle grote gebeurtenissen in het leven zoals huwelijk, verjaardag, jubileum of afscheid op een mooie en onvergetelijke manier kunt cateren. Zodat je na afloop voldaan naar huis gaat. Met een hoofd vol goede gedachten en mooie herinneringen. En een lach op je gezicht!

Pierre

“Voor ons de eerste keer dat we Indiaas aten. Zelden zo lekker gegeten. Kregen allerlei suggesties aangereikt en mochten ook wat dingen uitproberen. Alles zo heerlijk gekruid, vlees verrukkelijk. Als we in de buurt zijn gaan we zeker nog een keer terug. ”

Van dijk

“Op Koningsdag besteld bij sher e bangla. Wij bestellen hier vaker. Wij hadden nu de curry polar met rundvlees met als bijgerecht spinazi met paprika. Niet duur voor deze kwaliteit. Echt heel lekker!!! Keurige en snelle bezorging (bezorger houdt zich aan 1.5 meter afstand). (Wij hebben niet meer via thuisbezorgd besteld maar gebeld met de zaak zelf anders moet eigenaar in corona tijd ook nog hoge percentage afstaan aan thuisbezorgd en ik gun het deze aardige eigenaar om door deze tijd heen te komen!!)”

Eric N.

“Zeer goed adres voor Indiaas eten. Vlotte service, gezellig interieur op eerste verdieping. Ruime keuze, ook zeer geschikt voor kinderen. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Zeker een adres om vaker naar terug te keren. Haren boft met dit adres! ”

Greetje

“hebben laten bezorgen. Snel en keurige bezorger! Heerlijke kip met rijst en gebakken groente voor mooie prijs. Aanrader!”